- La Montse, una usuària habitual de la biblioteca Josep Roca i Bros, d'Abrera, va demanar en prèstec el llibre i va fer arribar a l’autora un sobre amb diners i un missatge a dins “Elisabet, m'ha commogut el teu relat. Gràcies! Com vaig demanar el llibre en préstec a una biblioteca pública...t'adjunto 1'5 euros. És la meva petita contribució a la Gina i a la investigació de la síndrome de Rett. Montse”
- També hem viscut el cas d'un senyor de Mataró que, senzibilitzat per la història de la Gina, es va posar en contacte amb l’autora per donar 6000 euros que havia estalviat amb el pla de juvilació a la investigació de la síndrome de rett.
- I la història d'uns nens d'uns escola de Jorba que a la classe fan servir el mètode RET (=Responsable, Escoltar i Treballar) i que van parlar a classe del llibre de l'Elisabet Pedrosa i al sortir de l’escola van anar pel poble amb un pot buit de xupa-xups per recollir diners per la investigació de la síndrome de Rett i el van omplir.
- Més coses. L’empresa Novartis va regalar Criatures d'un altre planeta per Sant Jordi als seus 400 treballadors i un professor va proposar als seus més de 200 alumnes llegir el llibre dins l’assignatura. Són inciatives individuals que han ajudat a divulgar la malaltia.
- Per no dir totes aquelles persones que per primera vegada han sentit a parlar de la síndrome de rett o potser han descobert fins i tot que el seu familiar patia aquesta malaltia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada