03 de febrer 2009

Històries de solidaritat!

Fa unes setmanes l'Elisabet va rebre un missatge al Facebook de dues estudiants d'Educació infantil de Blanes que s'havien llegit el llibre (recomanat per la seva professora) i que s'havien quedat molt commogudes per la seva història, i que havien decidit organitzar una recaptació.

"Les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil, avui a la tarda, dia 30 de Gener, aprofitant que és el dia Internacional de la Pau, vendrem a tota la resta de l'Institut, coques, pizzes... fetes per nosaltres. Així amb aquests diners col·laborarem amb tots els afectats d'aquesta malaltia.
Ens hem dividit en petits grups tota la classe i durant aquesta setmana hem estat anant classe per classe, per tal de fer conèixer aquesta malaltia i fer conscient del que comporta patir-la o viure amb una persona que la pateixi.
Hem aconseguit que més gent, ara, conegui la malaltia, i a la vegada que, fins i tot, en alguns/es alumnes s'hagi despertat l'interès en llegir el teu llibre.

Esperem que amb aquest acte que hem decidit fer, podem donar-te una empenta a tú, a la Gina i a tots els implicats, per tirar endavant, per avançar, i per a aconseguir el propòsit tots junts!!