03 de febrer 2009

El 12 de febrer, Criaturas de otro planeta a les llibreries!

Per fi us podem anunciar que el proper 12 de febrer surt a la venda el llibre Criatures d'un altre planeta en versió castellana per a tota Espanya!
En el llibre hi trobareu el pròleg que ha fet la periodista Gemma Nierga i els versos que Jorge Drexler ha escrit per la Gina.
L'Elisabet inciarà una petita gira per algunes poblacions espanyoles per a promocionar el llibre i donar a conèixer tant la seva història com la malaltia. De moment ja tenim confirmades presentacions a Vigo, Bilbao i Vitòria. Segurament també anirem a València, on hi ha la seu de l'Associació Espanyola sobre la Síndrome de Rett i a Madrid!
Esperem que els mitjans de comunicació espanyols s'interessin pel llibre i ens ajudin a contribuir amb la recerca de finançament per a la investigació de la malaltia.
Ara ja podeu recomanar a tots els vostres amics que viuen a fora de Catalunya que es comprin el llibre en castellà i que se'l llegeixin i que el recomanin i que el regalin a altres amics.

El xou ha de continuar, com deien els Queen!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Elisabet, soc Josele, estic desitgan que vingau a Valencia per ha coneiser el llibre i per supost a tu. Jo des de açi intentare donarte tot el suport mediatic que puga, per favor mantim-me informat de quin dia vindras a Valencia.

Adeu

Josele...