11 de gener 2009

Presentació a Mataró + DISCONCERT

Tornen les presentacions del llibre Criatures d'un altre planeta!Seguim el nostre periple per les poblacions de Catalunya amb l'objectiu de difondre què és la síndrome de Rett i la necessitat de recolzar i contribuir econòmicament amb la investigació. I quina millor manera de fer-ho que comprant el llibre Criatures d'un altre planeta?

El proper divendres 16 de gener a les 19:00 del vespre l'Elisabet presenta el llibre a Mataró, a la llibreria Robafaves (carrer nou, núm 9 de Mataró). A l'acte hi intervindrà Esteve Buscà de l'Associació taller d'idees de Mataró i de la Fundació el Maresme, Judith Armstrong, investigadora de la síndrome de Rett de l'Hospital Sant Joan de Déu, i Elisabet Pedrosa, autora del llibre.

Aquesta presentació va unida a un concert que es farà en benefici a la síndrome de Rett que han organitzat els de l'Associació Taller d'Idees de Mataró. Ho anomenen els DISCONCERTS i són un espai de trobada i convivència entre persones amb i sense discapacitat on la música és la protagonista.
Serà el proper diumenge 18 de gener a les 17:30 de la tarda a la sala Clap de Mataró ( carrer Serra i Moret, 6 Mataró). Hi actuarà el cor de gospel Sons.

Us hi esperem a tots!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui, hi dinat amb un grup d'amics
de la Fundació Campaner i l'Angels
de Mataró va venir a escoltar-vos a
la lliberia el divendres. M'ha parlat emocionada de la gran quantitat de gent que ha vingut i lo interessant que ha sigut.
Quasi tothom al dinar ha llegit al
llibre i fem anar el boca-orella.
Espero que el nostre petit granet
d'ajuda sigui ùtil.
Un petó!