10 de novembre 2008

Criatures d'un altre planeta dins del programa Tasta'm

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears posen en marxa aquesta setmana el programa Tasta’m, orientat a fomentar la lectura entre els ciutadans i promoure la producció editorial en llengua catalana.

El programa Tasta’m consisteix en l’edició d’opuscles amb primers capítols o extractes de novetats editorials en llengua catalana, que seran distribuïts de manera massiva i amb periodicitat setmanal, durant 50 setmanes, a través dels transports públics de Catalunya i Balears (bus, metro, trens de rodalies, ferrocarrils, tramvia, etc). En concret, el tiratge de cada opuscle serà de 150.000 exemplars, dels quals 145.000 es distribuiran a Catalunya, i els altres 5.000, a Balears.
Un dels llibres triats i que aviat podreu tenir a les mans mentre viatgeu en transport públic és Criatures d'un altre planeta, d'Elisabet Pedrosa.
A banda de fomentar la lectura, estem segurs que aquest programa ajudarà a donar a conèixer la síndrome de Rett a milers de catalans, així com la necessitat de continuar investigant la malaltia.

Gràcies a tothom que ho ha fet possible!

Nota de premsa programa Tasta'm. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.