22 d’abril 2010

Segon any firmant llibres el dia de Sant Jordi!


La investigació de la Síndrome de Rett continua (Fundació de Sant Joan de Déu) i el llibre Criatures d'un altre planeta també continua present a les llibreries del nostre país. Demà 23 d'abril, dia de Sant Jordi, l'Elisabet Pedrosa estarà firmant llibres i conversant amb les persones que s'acostin a interessar-se pel llibre.

Us recordem que els drets d'autor de Criatures d'un altre planeta van a parar a la investigació que s'està portant a terme sobre la Síndrome de Rett a Sant Joan de Déu. Col·laboreu amb la investigació comprant el llibre Criautres d'un altre planeta i descobriu qui és la Gina, la seva mare, l'Elisabet i el seu germà, en Pol. Una història de creixement personal que us emocionarà.
L'Elisabet Pedrosa estarà a Rambla catalunya 45 (consell de cent, prop de la llibreria Bertrand) d'11:30 a 13:30

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Va agradar-me molt veure el Stand
a Rbla. Catalunya amb La Fund.Sant Joan de Dèu. "Criatures d'un altre planeta ès un dels millors llibres
que hi llegit mai i la meva opinió segur que ès compartida per molta gent.
Elisabet, ets una lluitadora i espero que els teus desitjos siguin realitat. La Gina esta molt gran i se la veu feliç.
Una abraçada.
Mònica

Anònim ha dit...

Hola!
Sóc estudiant de Psicopedagogia i em van donar a escollir entre diferents llibres per llegir, vaig escollir el teu per la gran impressió del títol,dir-te que ja me l'he rellegit varies vegades i estic contenta d'endinsar-me cada vegada més en aquest nou planeta tan especial i màgic.
M'encantaria treballar amb persones amb malalties minoritàries, no m'importa quina sigui, sinó ajudar als altres a tenir aquest esperit de lluita com tens tu i a treure les rialles que tan tenim amagades dins nostre.

Segueix així!
Abraçades!
Neus