20 d’abril 2009

Emotiva presentació a Barcelona de l'edició en castellà!

La llibreria Excellence de Barcelona va acollir el passat 16 d'abril la presentació a Barcelona de l'edició castellana del llibre Criatures d'un altre planeta. L'actriu catalana, Nina, va llegir una emotiva presentació explicant com va ser que el llibre va anar a parar a les seves mans, què va sentir quan el va llegir i què li va despertar.



La Nina va confessar que el llibre Criatures d'un altre planeta la va colpir des del primer moment i que no va poder evitar enviar un correu electrònic a l'Elisabet explicant-li les seves impressions i donant-li ànims i suport en aquesta lluita.




Però la protagonista d'aquell dia va ser, sense dubte, la Gina, la filla de l'Elisabet, que per primera vegada assistia a una de les presentacions del llibre!


Els que van assistir a la presentació van poder gaudir de la primícia d'escoltar per primera vegada en directe la versió musicada del poema que Jorge Drexler va esciure per a la Gina i que podeu trobar en el pròleg del llibre de la versió castellana. El músic José Luis Santiso ha estat l'encarregat de posar música a aquest poema.

Com podeu veure a les fotografies, l'Elisabet, la Gina i el Pol van viure gaudir moltíssim d'aquell moment tant especial.