01 de desembre 2008

Concert benèfic a l'Auditori - 19 de desembre


Benvolguts amics:

El proper divendres 19 de Desembre 2008, Gospel Viu! oferirà el seu espectacle The Gospel X-perience! a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona, carrer Lepant, 150, a les 21:30 hores.

Un únic concert benèfic per a recaptar fons pel suport a l’Associació catalana de la síndrome de Rett* per habilitar un nou centre de dia i per a la recerca d´aquesta malaltia que es duu a terme a l’Hospital de Sant Joan de Déu.
Des de la Fundació, s'ha iniciat un projecte sobre la síndrome de Rett dirigit per la Dra. Mercè Pineda, neuro-pediatra de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'estudi s'ha iniciat gràcies a col.laboracions de diverses entitats, fundacions i familiars de les nostres pacients, però de moment encara no està garantit el seu finançament. Per poder continuar amb la recerca, esperem la vostra assistència al concert.
Si no podeu assistir-hi, però voleu contribuir amb el vostre donatiu, podeu comprar seients simbòlics de fila 0 trucant al telèfon de l’Obra social de Sant Joan de Déu (93 253 21 36)

Us agraïm a tots la vostra generositat i esperem veure-us al concert!
Data: Divendres 19 de Desembre 2008
Lloc: L´Auditori, c/ Lepant 150 Barcelona
Sala: Oriol Martorell
Hora: 21:30
Nom del grup: GOSPEL VIU!
Nom de l´espectacle: The Gospel X-perience!
Preu entrada: 25 euros

Per comprar les entrades al Telentrada

*La síndrome de Rett és una malaltia del desenvolupament neurològic, la segona causa més freqüent de retràs mental en dones després de la síndrome de Down. Hi ha 300 nenes afectades a Catalunya i unes 2000 a tot Espanya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina millor manera de començar el
nadal que assistir a un concert
benefic.
Pel preu d'un regalet d'aquells
que es fan per fer en aquestes
dades, pots ajudar a una bona causa
i gaudir d'unes grans veus.

Anònim ha dit...

un regal de concert inoblidable, emotiu i generós. Una iniciativa solidària i alhora meravellosa. El grup una passada. Moltes gràcies