13 d’octubre 2008

Els mitjans de Vilanova parlen de Criatures d'un altre planeta.

La presentació del llibre a Vilanova va tenir algunes repercusions entre els mitjans de comunicació d'aquella població. Us ensenyem l'article que va publicar el dia abans el Diari de Vilanova. També van venir la televisió local, el Canal Blau, a fer una notícia per l'informatiu i la ràdio va fer una entrevista a l'autora del llibre, l'Elisabet Pedrosa.


Veure l'arxiu amb PDF

12 d’octubre 2008

Propera presentació a Vilanova i la Geltrú!


Us informem que el proper dissabte 25 d'octubre la llibreria Ma'at (Rambla de la Pau, 31) de Vilanova i la Geltrú acollirà la presentació del llibre Criatures d'un altre planeta.

L'acte comptarà amb la participació del comunicador i gastrònom, Pere Tàpias; la infermera Quima Albalate; la Mercè Tura, de la Fundació Sant Joan de Déu; i l'autora del llibre, Elisabet Pedrosa.

Si voleu conèixer la història de la Gina de ben a prop, saber per què l'Elisabet va començar a escriure el llibre, com és la convivència amb la síndrome de Rett...Només cal que us acosteu a la llibreria Ma'at el dia 25 d'octubre a les 19:00 de la tarda.
Al final de l'acte l'Elisabet firmarà el seu llibre a les persones que ho vulguin.

Us hi esperem a tots!

Espectacle en benefici del càncer i la síndrome de Rett


Hola amics!

El proper 20 d'octubre, al teatre POLIORAMA de Barcelona (La Rambla, 115) es celebra un espectacle per a recollir diners per la recerca del càncer i la síndrome de Rett.

Podreu veure dues obres pel preu d'una!
Les obres estan interpretades pel grup Bernat. És un grup amateur format per 10 actors i questa és la segona obra que estrenen.

El títol de les obres:

“Aquí no paga ni Déu” i “No hay ladrón que por bien no venga” de Dario Fo i direcció de Clara del Ruste

El preu de l'entrada és de 15 €. No són numerades

Venda d'entrades:

LLibreria Bernat c/ Buenos aires, 4 telf. 93 410 09 90

Obra Social Sant Joan de Déu: 93 253 21 36

Fila O: 2100 3887 01 0200034744

En benefici de la recerca del càncer infantil i la síndrome de Rett


Us animem a anar-hi!

Què ha despertat Criatures d'un altre planeta ?

3a edició en català A partir de la publicació del llibre ens han passat moltes coses màgiques, sorprenents, emocionants... “Criatures d'un altre planeta” ha despertat las part més positiva dels lectors, que s’han sentit tocats per una història personal de superació d’una dificultat. Aquests en són alguns exemples:

- La Montse, una usuària habitual de la biblioteca Josep Roca i Bros, d'Abrera, va demanar en prèstec el llibre i va fer arribar a l’autora un sobre amb diners i un missatge a dins “Elisabet, m'ha commogut el teu relat. Gràcies! Com vaig demanar el llibre en préstec a una biblioteca pública...t'adjunto 1'5 euros. És la meva petita contribució a la Gina i a la investigació de la síndrome de Rett. Montse

- També hem viscut el cas d'un senyor de Mataró que, senzibilitzat per la història de la Gina, es va posar en contacte amb l’autora per donar 6000 euros que havia estalviat amb el pla de juvilació a la investigació de la síndrome de rett.

- I la història d'uns nens d'uns escola de Jorba que a la classe fan servir el mètode RET (=Responsable, Escoltar i Treballar) i que van parlar a classe del llibre de l'Elisabet Pedrosa i al sortir de l’escola van anar pel poble amb un pot buit de xupa-xups per recollir diners per la investigació de la síndrome de Rett i el van omplir.

- Més coses. L’empresa Novartis va regalar Criatures d'un altre planeta per Sant Jordi als seus 400 treballadors i un professor va proposar als seus més de 200 alumnes llegir el llibre dins l’assignatura. Són inciatives individuals que han ajudat a divulgar la malaltia.


- Per no dir totes aquelles persones que per primera vegada han sentit a parlar de la síndrome de rett o potser han descobert fins i tot que el seu familiar patia aquesta malaltia.

Presentació a Aiguafreda

El divendres 3 d'octubre l'Associació de dones d'Aiguafreda va convidar l'Elisabet Pedrosa i la Mercè Tura, de la Fundació Sant Joan de Déu, a anar a presentar el llibre Criatures d'un altre planeta a la seva població. Al final de l'acte, l'associació va lliurar un sobre amb diners destinats a la recerca de la síndrome de Rett. MOLTES GRÀCIES!






Durant la presentació del llibre.



L'Elisabet Pedrosa firmant el llibres.





L'Assumpció, presidenta de l'Associació de dones d'Aiguafreda, lliurant un ram de flors a l'Elisabet.

Moltes gràcies a tothom per haver vingut!


01 d’octubre 2008

Voleu conèixer a la Gigi?

La Gina és la protagonista d'aquesta història. Per això hem pensat que ja era hora de conèixer-la i saber com conviuen ella i la seva família amb la síndrome de Rett. 

3/10/08 Presentació del llibre a Aiguafreda


Benvolguts amics:

El proper divendres 3 d'octubre a les 19:30 l'Elisabet Pedrosa serà al Casal Sant Jordi d'Aiguafreda per presentar el seu llibre Criatures d'un altre planeta.

Com sabeu l'Elisabet està fent diverses presentacions i xerrades sobre el llibre arreu de Catalunya amb l'objectiu de difondre i donar a conèixer la síndrome de Rett .

19:30 Casal Sant Jordi, Carretera de Ribes núm 10 d'Aiguafreda.

Aquest és el targetó amb la informació sobre l'acte, perquè el pogueu difondre entre amics i coneguts.

Tot el que pogueu fer per donar-ho a conèixer anirà bé!

Moltes gràcies!